Oorclips

Oorclips of clip oorbellen zijn de ideale oplossing als je geen gaatjes in je oren hebt, maar wel van sieraden houdt. Je vindt in ons assortiment een groot aanbod clip oorbellen, ook wel klem oorbellen of oorclips genoemd. Denk aan grote tot kleine clips in diverse kleuren. Dit sieraad is de ideale en veelzijdige oplossing voor ieder moment. Maak daarom jouw outfit compleet met clip oorbellen!

Per pagina
865 - 888 van 1036 items
  • € 9,95

    Oorclips met heldere strass steentjes en kleine witte parel.

  • € 6,95

    Oorclips met zwarte vierkante strass steen (6 mm) in zilverkleur zetting

  • € 14,95

    Zwart met witte oorclips met parelmoer inleg van Culture Mix De diameter van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,21 € 18,95 -25%
    In prijs verlaagd!

    Ovale oranje met zwarte Culture Mix oorclips.  De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 8,95

    Oorclips met helder rode Zirconia strass steen in zilverkleurige zetting De diameter van deze oorclip is circa 0,8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 8,95

    Zilverkleurige langwerpige oorclips. De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 5,95

    Zilverkleurige ovale oorclips met halve parel inleg. De lengte van de oorbel is 2,5 cm.

  • € 13,95

    Paarse oorclips met in de hanger geweven draad. De lengte van deze oorclip is 6.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.  

  • € 13,95

    Petrol blauwe oorclips de hanger is van geweven draad en een goudkleurig oorstukje. De lengte van deze oorclip is 6.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • Mooie goudkleurige oorclips met ronde dunne metalen hanger en rechthoekig oor plaatje De lengte van deze oorclip is circa 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 8,95

    Mooie goudkleurige oorclips met ronde dunne metalen hanger en vierkant oor plaatje. De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Ronde oorclips met vrolijke kleuren gemaakt door Culture Mix. De diameter van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rozerode vierkante oorclips van Culture Mix. De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Blauwe vierkante oorclips van Culture Mix. De breedte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Rode parelmoer oorclips van culture mix.  De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Gele bolle oorclips van Culture Mix.  De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. De breedte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Houten ronde bruine oorclips van Culture Mix.  De diameter van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Oorclips  van Culture Mix in een donkergroene kleur met een parelmoer inleg.  De diameter van deze oorclip is circa 2,8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 9,95

    Culture Mix oorclips met donker roze en zwarte invulling. De diameter van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Gele oorclips van Culture Mix met parelmoer inleg. De diameter van deze oorclip is circa 2,8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 22,95

    Vierkante groenblauwe Culture Mix oorclips met zilverkleurige accenten. De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Vierkante groene oorclips van Culture Mix. De breedte van deze oorclip is circa 3,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.  

  • € 22,95

    Zwartgrijze ronde oorclips met zilverkleurige inleg. De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 22,95

    Lichtbruine ronde oorclips met zilverkleurige inleg. De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

865 - 888 van 1036 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen